The Dark Plots of the God Machine

Második Kaland

PART I

A köz-helyzet:
Semmi jelentősebb változás.

Játékhelyzet:
Na itt már azért történt egy s más :D.
Zender és Niel, miután sikertelenül próbálták elérni Ned-et és a mexikói-t és összehaverkodtak egy házavató bulin Mirandánál//mesélői megj: Melinda//, aki az egyik megüresedett házba költözött be (személyes megjegyzés: Tremor gyanús!), Nigel-lel, Molly-val és magával Mirandával, este elmentek Miranda nélkül a Bartmaister villába kutatni. A házban összetalálkoztak Ellie-vel, akinek aznap délelőtt Niel megmentette az életét. Állítása szerint újságíró. A házban az egyik szobában találtak egy átjárót a “Gyár”-ba. Amint így 5en beléptek egyértelművé vált, hogy ez itt a dobozemberek gyára. Lejjebb menve a gyárba, egy kisebb perpatvart követően, amikoris Nigel lábonlőtte Ellie-t, kiderült, hogy nem csakhogy újságíró, fél életét azzal töltötte hogy ezután a villa után nyomozott. Elérvén a feltételezett vezérlőtermet, ahonnan a robotgyár működését valószínűleg irányították, Ellie vezetésével a kis csapat megpróbálta és sikerrel be is végezte a gyár leállítását, Niel elvesztette a bal csuklóját közben. Ekkor azonban megjelent Miranda(!) akiről kiderült, hogy ő Kyle Demora, és nekiesett az egyik gépnek, hogy újraindítsa a működését. Kb ezzel egy időben, vagy egy kicsit előbb eltűnt Ellie és megjelent egy újabb angyal. A kicsi, 17éves forma lány, félig géparccal, megszeppenve közölte, hogy ő csak azért él hogy feláldozzák, Kyle-tól az is megtudtuk miért. A gép egy Ark (angyal) megidézéséhez kell(ett), amit Demora végül Ellie jegyzetei alapján indított be újra. A művelet így befejeződött, az Content Not Found: ark megjelent, de az angyalt, akit Alice-nak neveztünk el, megmentettük előle és elmenekültünk a minket üldöző dobozemberek elől.
Alice, miután rájöttünk, hogy dimenziószakadás miatt nem tudunk visszajönni azon az átjárón, ahol mentünk, összekötött minket egy másik szakadással, így végül Texasban kötöttünk ki, ahol a minket még épphogy elcsípő 4 dobozemberrel leszámolva, rájöttünk, hogy nem éppen ott vagyunk ahol kéne nekünk.

God-machine: Láttuk, ahogy megteremtődik egy Ark. Nem semmi. Szereztünk egy elég erős ellenséget. Zsear.

PART II

A közhelyzet változatlan

Játékhelyzet:

Miután a közeli házban élő Redneck-el ledumáltuk magunkat egy fuvarra a legközelebbi városba, Molly és Nigel azonnal leléceltek; feltehetően nem tetszett nekik a találkozás a God-machine-al. Zender és Niel azonban keresni akart egy kórházat Alice-nak, aki elég ramaty állapotban volt a dimenzióösszehúzás után. Meglepően gyorsan találtak egy középkorú néger hobo-t aki némi benzinért és pénzért cserébe felajánlotta, hogy elviszi őket a legközelebbi kórházba. A kórház előtt összefutottak egy Elizabeth nevű lánnyal, akiről kiderült , hogy Ellie lánya, aki a múltba került vissza a gépházból. De az is kiderült, hogy Eschernek hívják, pontosabban, hogy ő Stephen Escher lánya. Beérve némi fű alatt gazdát cserélt dollár után jött egy orvos, aki nem kérdezett, de amikor visszajött a kivizsgálásról, azt mondta, nem adhatja vissza a lányt, már értesítette a hatóságokat és amúgyis nem is élhetne. Kevés unszolásra, szinte magától leitta magát a sárga földig, így közben kikotyogott dolgokat, például, hogy hol őrzik a lányt meg hogy teljesen titokban, mi működik a kórház alatt. Belépőkártyáját elvéve a három muskétás, George, Zender és Niel keresésére indult Alice-nak akit végül sikeresen megtaláltak, leszedtek a csövekről és még az éppen arrajáró másik orvostól gyengéd erőszakkal megszerezték a DNS szekvenciáját is. Még éppen úgy hogy később meg tudjon szökni, megkötözve otthagyták a dokit és feltűnésmentesen kiosontak a kórházból, megmentve a lányt. Így hárman visszaindultak Central Heights, Parmezan state fővárosa felé. Útközben szereztek egy másik autót George-nak a régi, szakadt helyett, így egy sötétkék Ford-dal kocsikáztak tovább. Útközben felszedtek egy angol punk srácot is, de amikor összevesztek egy kicsit a felbukkanó dobozemberekkel, gyorsan lelécelt tőlük. Sikeresen szereztek fekete folyadékot az egyik dobozember fejéből, amivel, Zender felvetésére bekenték a lányt, akinek rögtön jobb színe is lett. Útközben, ennek hatására, felébredt, így nagyjából egy félős kisgyerek szintjén viselkedve, tudtunk vele kommunikálni, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Annyit tudtunk meg, hogy George katanája ízlik neki, amiből egyértelmű hogy a fegyvernek valami köze van az angyalokhoz, vagy minimum a God-machine-hoz. Visszaérve a városba Zender felajánlotta, hogy elviszi magához Alice, úgyis van nála hely bőven. A lifttől összefosva magát Alice kiszállt az ablakon, újdonsült szárnyaival és elmenekült. Másnap mindhárman a keresésére indultak, végül a Hobo király rejtekhelyén találták meg egy emberpiacon, ahol kis ketrecekbe zárva feküdt 15-30 fiatalabb lány. Mindhárman megrökönyödve konstatálták a dolgot; végül egymillió dollárt átutalva szerezték meg a csúnyán legyengült és feltehetően bedrogozott lányt. Megfogadták, hogy mihamarabb visszatérnek és felszámolják a helyet, lehetőleg a rendőrséggel együtt.

God-machine változatlan

//via Canterbury Grófja//

Comments

Roonel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.