The Dark Plots of the God Machine

Harmadik kaland

Az utóbbi egy hónap viszonylag kevés említésre méltó eseményt hozott. Alice
sikeresen adaptálódott a mindennapi élethez, egyre ritkábban esik pánikba. Ezen
kívül megérkezett Dél-Afrikából a piros Marauder is, a mellékelt
kevlármellényekkel és egyéb apróságokkal. Neil és Ned eltűntek valahol a
balfenéken, csakúgy, mint Molly és Juano. George összeismerkedett Nigellel.
Már éppen kezdtek megfeledkezni a dobozemberekről (mivel a maradékot kiirtották,
Alice nagy örömére.), amikor egy kellemes délután a kávézóban ülve SMS-t kaptak.
Mindannyian, egyszerre. Egy hotelbe invitálták őket, név szerint a Morgan
Hotelbe, egy Frederic Toaders nevű ember. Nem is gondolkodtak, elfogadták a
meghívást.
Frederic egy üzletet ajánlott, amely szerint bead a csapatnak egy Bluefluidium
nevű szert, ismeretlen hatással. Nekik csak a hatást kell megtapasztalni. Neil
önszántából beadta, a többiek elaludtak a kínált italoktól. Zender sajnos
hasztalan próbált ellenállni, szóval, pár órával később mind a szer hatása alatt
ébredtek. Enyhe émelygés, fejfájás. És elkezdtek szürkülni a szemeik. Alice
kezdett pánikolni, és hívta James Andersont, akinek valahogy belekerült az
álmaiba. Szerencsére sikerült leállítani, mielőtt ismét bajba került volna.
James se szarozott sokat, amint tudott, jött, hátrahagyva éppen aktuális
műsorát. Miután pár rosszul parkoló kocsi lezúzása után elnavigálta a többieket
a házához, igyekezett gyógymódot találni a problémára, kevés sikerrel. Be
kellett látnia, hogy a természetfeletti valóban létezik, miután látta Alice
valódi formáját, akire sajnos nem hatott a szertartás. Időközben James is
elkapta a szürke szemes… betegséget? Hívta is egy orvos ismerősét, John
Evrest, aki igyekezett gyorsan kereket oldani, de azért beszélt néhány orvos
kollégával/ismerőssel.Jelen pillanatban mindenkinek nagyon szürkék a szemei és
fakulgat a bőrük is. Egyenlőre kevés információval nézik, ahogy eluralkodik
rajtuk a szer.
//via Geri//

View
Második Kaland

PART I

A köz-helyzet:
Semmi jelentősebb változás.

Játékhelyzet:
Na itt már azért történt egy s más :D.
Zender és Niel, miután sikertelenül próbálták elérni Ned-et és a mexikói-t és összehaverkodtak egy házavató bulin Mirandánál//mesélői megj: Melinda//, aki az egyik megüresedett házba költözött be (személyes megjegyzés: Tremor gyanús!), Nigel-lel, Molly-val és magával Mirandával, este elmentek Miranda nélkül a Bartmaister villába kutatni. A házban összetalálkoztak Ellie-vel, akinek aznap délelőtt Niel megmentette az életét. Állítása szerint újságíró. A házban az egyik szobában találtak egy átjárót a “Gyár”-ba. Amint így 5en beléptek egyértelművé vált, hogy ez itt a dobozemberek gyára. Lejjebb menve a gyárba, egy kisebb perpatvart követően, amikoris Nigel lábonlőtte Ellie-t, kiderült, hogy nem csakhogy újságíró, fél életét azzal töltötte hogy ezután a villa után nyomozott. Elérvén a feltételezett vezérlőtermet, ahonnan a robotgyár működését valószínűleg irányították, Ellie vezetésével a kis csapat megpróbálta és sikerrel be is végezte a gyár leállítását, Niel elvesztette a bal csuklóját közben. Ekkor azonban megjelent Miranda(!) akiről kiderült, hogy ő Kyle Demora, és nekiesett az egyik gépnek, hogy újraindítsa a működését. Kb ezzel egy időben, vagy egy kicsit előbb eltűnt Ellie és megjelent egy újabb angyal. A kicsi, 17éves forma lány, félig géparccal, megszeppenve közölte, hogy ő csak azért él hogy feláldozzák, Kyle-tól az is megtudtuk miért. A gép egy Ark (angyal) megidézéséhez kell(ett), amit Demora végül Ellie jegyzetei alapján indított be újra. A művelet így befejeződött, az Content Not Found: ark megjelent, de az angyalt, akit Alice-nak neveztünk el, megmentettük előle és elmenekültünk a minket üldöző dobozemberek elől.
Alice, miután rájöttünk, hogy dimenziószakadás miatt nem tudunk visszajönni azon az átjárón, ahol mentünk, összekötött minket egy másik szakadással, így végül Texasban kötöttünk ki, ahol a minket még épphogy elcsípő 4 dobozemberrel leszámolva, rájöttünk, hogy nem éppen ott vagyunk ahol kéne nekünk.

God-machine: Láttuk, ahogy megteremtődik egy Ark. Nem semmi. Szereztünk egy elég erős ellenséget. Zsear.

PART II

A közhelyzet változatlan

Játékhelyzet:

Miután a közeli házban élő Redneck-el ledumáltuk magunkat egy fuvarra a legközelebbi városba, Molly és Nigel azonnal leléceltek; feltehetően nem tetszett nekik a találkozás a God-machine-al. Zender és Niel azonban keresni akart egy kórházat Alice-nak, aki elég ramaty állapotban volt a dimenzióösszehúzás után. Meglepően gyorsan találtak egy középkorú néger hobo-t aki némi benzinért és pénzért cserébe felajánlotta, hogy elviszi őket a legközelebbi kórházba. A kórház előtt összefutottak egy Elizabeth nevű lánnyal, akiről kiderült , hogy Ellie lánya, aki a múltba került vissza a gépházból. De az is kiderült, hogy Eschernek hívják, pontosabban, hogy ő Stephen Escher lánya. Beérve némi fű alatt gazdát cserélt dollár után jött egy orvos, aki nem kérdezett, de amikor visszajött a kivizsgálásról, azt mondta, nem adhatja vissza a lányt, már értesítette a hatóságokat és amúgyis nem is élhetne. Kevés unszolásra, szinte magától leitta magát a sárga földig, így közben kikotyogott dolgokat, például, hogy hol őrzik a lányt meg hogy teljesen titokban, mi működik a kórház alatt. Belépőkártyáját elvéve a három muskétás, George, Zender és Niel keresésére indult Alice-nak akit végül sikeresen megtaláltak, leszedtek a csövekről és még az éppen arrajáró másik orvostól gyengéd erőszakkal megszerezték a DNS szekvenciáját is. Még éppen úgy hogy később meg tudjon szökni, megkötözve otthagyták a dokit és feltűnésmentesen kiosontak a kórházból, megmentve a lányt. Így hárman visszaindultak Central Heights, Parmezan state fővárosa felé. Útközben szereztek egy másik autót George-nak a régi, szakadt helyett, így egy sötétkék Ford-dal kocsikáztak tovább. Útközben felszedtek egy angol punk srácot is, de amikor összevesztek egy kicsit a felbukkanó dobozemberekkel, gyorsan lelécelt tőlük. Sikeresen szereztek fekete folyadékot az egyik dobozember fejéből, amivel, Zender felvetésére bekenték a lányt, akinek rögtön jobb színe is lett. Útközben, ennek hatására, felébredt, így nagyjából egy félős kisgyerek szintjén viselkedve, tudtunk vele kommunikálni, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Annyit tudtunk meg, hogy George katanája ízlik neki, amiből egyértelmű hogy a fegyvernek valami köze van az angyalokhoz, vagy minimum a God-machine-hoz. Visszaérve a városba Zender felajánlotta, hogy elviszi magához Alice, úgyis van nála hely bőven. A lifttől összefosva magát Alice kiszállt az ablakon, újdonsült szárnyaival és elmenekült. Másnap mindhárman a keresésére indultak, végül a Hobo király rejtekhelyén találták meg egy emberpiacon, ahol kis ketrecekbe zárva feküdt 15-30 fiatalabb lány. Mindhárman megrökönyödve konstatálták a dolgot; végül egymillió dollárt átutalva szerezték meg a csúnyán legyengült és feltehetően bedrogozott lányt. Megfogadták, hogy mihamarabb visszatérnek és felszámolják a helyet, lehetőleg a rendőrséggel együtt.

God-machine változatlan

//via Canterbury Grófja//

View
Első Kaland

A köz-helyzet:
A hely Parmezan state, USA.
Kisebb zavargások a melegházasságok engedélyezése miatt,
itt is szándékozzák a bevezetését, tüntetések, stb, semmi különös.

Játékhelyzet:
Egy mexikói vendégmunkás, egy szomszéd, egy volt katona és egy krimiíró
szembekerült a dobozokkal.
Amit eddig sikerült kideríteni: Vannak ezek a dobozemberek, akik kirámolnak
egy házat, nem biztos hogy ők, de megölik az épp bent tartózkodókat, majd a következő
háznál kipakolják a “zsákmányt”. minden feldarabolva, óraműpontossággal, ágy, asztal, stb.
Az elektromos cuccok eltűnnek, a dobozemberek fejében van valami rozsdás fém/olvadt műanyag szagú cucc amiről nem tudjuk micsoda, de fontos valamiért, mert az elemző akihez elküldtük, azt mondta nem akar foglalkozni vele, mert nem akarja a bajt.
Nem haladtunk bele a sztoriszálba túl mélyen :D

TheGodMachine:
Nagyonrejtélyes, nagyonmisztikus. Illúziókat teremt, angyalokkal dolgozik, feltételezhetően egy, a világ mögötti világ. Épp csak belefutottunk.

//via Canterbury Grófja//

View
Kaland jegyzet
Mi is történt?

Minden kaland után ki kerül egy rövid/hosszabb “Mi fasz van?” adat. Elkerülhető vele a : Mi volt előző játékon? És hasonlók.

Alapvetően TI írjátok. 1 exp, ha megírjátok és elér egy alap szintet, 1 exp ha kiválasztásra kerül és kikerül. Az általános idő erre 1 hét. Itt az oldalon személyes üzenetben várom őket.

Ha egyik se olyan menő, akkor ezek alapján én írom meg és kapok expet.. jééé :D

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.